KledingreparatieFourniturenStomerij en Strijken van wasgoKeukentextielVerkleedkledingWorkshop en Naailes Aanbiedingen

Voorwaarden

Atelier de Knopendoos is een naaiatelier wat zich het meest bezighoud met kledingreparatie, daarnaast is de website 24 uur per dag te bereiken voor infornmatie en om bestellingen te plaasten of vragen te stellen.

 

Bij het plaatsen van een bestelling geeft u als koper aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Alle vermelde prijzen zijn in euro's en inclusief BTW maar exlusief de verzendkosten.

Na het plaasten van een bestelling krijgt u zo snel mogelijk een bevestiging van uw bestelling.

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend door Atelier De Knopendoos gebruikt. Zij zullen in geen geval aan derden de gevens verstrekken.

U kunt per mail of telefonisch uw eigen tekst of idee doorgeven wat u op een badhanddoek of iets dergelijks wil laten borduren. Wij geven u vrijblijvend een prijsopgave.

Bestellingen kunnen tegen contante betaling opgehaald worden bij Atelier de Knopendoos, Zijlkade 31 in Nieuwland. Alleen op afspraak.

Bestellingen kunnen worden opgestuurd. Hierbij zijn de verzendkosten voor de klant.

Bestellingen worden door ons pas opgestuurd nadat de klant betaald heeft.

Levertijd is zo snel het mogelijk ( 3 @ 4 werkdagen) is nadat de betaling ontvangen is ( tenzij anders overeengelomen met koper).

Bestellingen wden met uiterste zorg verpakt, echter er kan geen aansprakelijkheid gedaan worden op schade of verloren gaan van verzonden artikelen. Verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper.

Verzending wordt via TNT post verzorgd. Wij proberen de verzendkosten voor u zo laag mogelijk te houden. Zoveel mogelijk verpakken we uw bestelling zo, dat deze als brievenbuspost verzonden kan worden.

Wij hanteren de tarieven van TNT post.

Wordt het pakje toch te groot voor de brievenbus, dan verzenden wij het normaliter via Basispakket TNT, dit kost tot 10 kg. € 6,95.
 

Lees voor u iets bestelt onze voorwaarden.